Kuchnia
BodyIdea - Dietetyka przyszłości

2016-06-25

Kasza jaglana z suszonymi pomidorami, oliwkami i pietruszką.

WegańskiBezglutenowy


SKŁADNIKI

50 g suchej kaszy jaglanej
5 pomidorów suszonych
10 zielonych oliwek
natka pietruszki
2 łyżki oliwy z oliwek
szczypta soli
pieprz


WYKONANIE:

1. Kaszę płuczemy gorącą wodą, następnie gotujemy do momentu wrzenia, wyłączamy, zakrywamy pokrywką i odstawiamy. 
2. Pomidory, oliwki i natkę kroimy w drobne kawałki, dodajemy do kaszy, polewamy oliwą z oliwek
3. doprawiamy solą i pieprzem do smaku.

Smacznego


sylwia maksym body idea dietetyk

Sylwia Maksym

Cześć! Nazywam się Sylwia Maksym, jestem dietetykiem sportowym. Uczę jak jeść zdrowo, dostarczać paliwa z roślin i wybierać proste, smaczne rozwiązania bez wprowadzania restrykcji czy zakazów. Propaguję żywienie opierające się na ograniczeniu ilości spożywanego mięsa. Pokazuję sportowcom jak za pomocą żywienia wesprzeć ich regenerację i osiągnąć zawodowe cele. Aktualnie, obejmuję posadę dietetyka sportowego reprezentacji Polski kobiet w piłce nożnej, a także współpracuję indywidualnie z kolarzami, biegaczami, triathlonistami. Prywatnie jestem miłośniczką mocnej kawy, kolarstwa, mody i kultury hiszpańskiej. Rozgość się na mojej stronie i zatankuj ze mną Paliwo z Roślin.

BodyIdea - Dietetyka przyszłości

Dodaj komentarz

Brak dodanych komentarzy. Możesz być pierwszy - zapraszam!

Posłuchaj mojego podcastu PALIWO Z ROŚLIN