Zielone koktajle zawładnęły naszą kuchnią i kubkami smakowymi
WYKONANIE: Miksujemy wszystkie składniki Ilość wody zależy od preferencji SMACZNEGO
2 banany
1 łyżka miodu
1 łyżka oleju lnianego
1/2 pęczka szczypiorku
1 garść jarmużu
Zielone koktajle zawładnęły naszą kuchnią i kubkami smakowymi
WYKONANIE: Miksujemy wszystkie składniki Ilość wody zależy od preferencji SMACZNEGO
Cześć! Nazywam się Sylwia Maksym, jestem dietetykiem sportowym, propaguję żywienie opierające się na ograniczeniu ilości spożywanego mięsa. Uczę jak jeść zdrowo, dostarczać paliwa z roślin i wybierać proste, smaczne rozwiązania bez wprowadzania resytrykcji czy zakazów. Pokazuję sportowcom jak za pomocą żywienia wesprzeć ich regenerację i osiągnąć zawodowe cele. Aktualnie, obejmuję posadę dietetyka sportowego Reprezentacji Polski Kobiet w Piłce Nożnej, a także wspólpracuję indywidualnie z kolarzami, biegaczami, triathlonistami. Prywatnie jestem miłośniczką mocnej kawy, kolarstwa, mody i kultury hiszpańskiej. Rozgość się na mojej stronie i zatankuj ze mną Paliwo z Roślin.
2 banany
1 łyżka miodu
1 łyżka oleju lnianego
1/2 pęczka szczypiorku
1 garść jarmużu