Menu

Paliwo z roślin – #25 jak przygotować pyszne i zdrowe posiłki z roślin

21 października 2020
Paliwo z roślin - #25 jak przygotować pyszne i zdrowe posiłki z roślin

Cześć! Witaj w kolejnym odcinku podcastu Paliwo z roślin. Dziś wraz z moim gościem Mikołajem Choroszyńskim, dietetykiem i psychodietetykiem przedstawię Ci korzyści płynące ze spożywania roślin. Mikołaj zddradzi również swoje ulubione kulinarne praktyki i udowodni, że roślinne gotowanie jest proste i przyjemne. Miłego odsłuchu!

Mikołaj Choroszyński

czyli gdzie znajdziesz znajdziesz wspaniałe treści, które tworzy Mikołaj

Paliwo z roślin 

– mojego podcastu PALIWO Z ROŚLIN posłuchasz również tutaj:

 

> Wesprzyj proszę mój podcast i zostań moim patronem / patronką na patronite <-

patronite sylwia maksym

Udostępnij

Zobacz także

Newsletter

Zapisz się do newslettera i odbierz darmowy jadłospis fleksitariański na 2000 kcal

Unikatowe kody promocyjne, darmowe diety i ebooki oraz najważniejsze informacje dotyczące diety roślinnej i sportowej w pigułce - to wszystko otrzymasz zapisując się na mój newsletter!

Zgoda(wymagane)