Menu

Dlaczego warto jeść edamame?

29 września 2024
Dlaczego warto jeść edamame?
Cześć! W najnowszym odcinku Paliwa z Roślin opowiadam o edamame – małych, zielonych strączkach pełnych wartości odżywczych. Z 131 odcinka dowiesz się, dlaczego warto je włączyć do swojej diety, jakie korzyści przynoszą oraz gdzie najlepiej je kupować. Dzielę się prostymi, smacznymi przepisami z edamame, które z łatwością przygotujesz w domu.

W odcinku “Dlaczego warto jeść edamame?” znajdziesz też mnóstwo pomysłów na to, jak wykorzystać te strączki w codziennej kuchni. Jeśli chcesz wzbogacić swoją dietę o zdrowe, roślinne składniki – ten odcinek jest dla Ciebie! Koniecznie subskrybuj Paliwo z Roślin i bądź na bieżąco z kolejnymi odcinkami!

Dlaczego warto jeść edamame? Paliwo z Roślin – odcinek 131

Sprawdź przepis z Edamame:

Sałatka z edamame – najlepsza po treningu    

Odcinki powstają w partnerstwie z marką suplementów diety Naturell, która jest sponsorem podcastu Paliwo z Roślin

Naturell logo

 
Montaż podcastu: Monika Adamska-Guzikowska
Udostępnij

Zobacz także

Newsletter

Zapisz się do newslettera i odbierz darmowy jadłospis fleksitariański na 2000 kcal

Unikatowe kody promocyjne, darmowe diety i ebooki oraz najważniejsze informacje dotyczące diety roślinnej i sportowej w pigułce - to wszystko otrzymasz zapisując się na mój newsletter!

Zgoda(wymagane)