Jak zorganizować Roślinne Święta, bez przejadania się i marnowania żywności?
10 grudnia 2023
Witaj w kolejnym odcinku mojego podcastu Paliwo z Roślin! Dzisiaj porozmawiamy o jednym z najbardziej radosnych dni w roku, świętach. To magiczna pora, pełna spotkań z najbliższymi, choinek i migoczących światełek. To także czas, kiedy stół uginający się od pyszności może sprawić trudność tym z nas, którzy zwracają uwagę na swoje żywieniowe nawyki.
Zadbaj o smaczne, zdrowe święta
Przed nami Boże Narodzenie, Hanuka i wiele innych okazji do świętowania. Wraz z nimi idą tradycyjne potrawy, pyszne desery i… pokusy na każdym kroku.
Dlatego dzisiaj, w 112 odcinku podcastu Paliwo z Roślin, skupimy się na tym, jak zrównoważyć radość świątecznego jedzenia z dbałością o zdrowie. Opowiem Ci o strategiach radzenia sobie z presją społeczną, świątecznych przekąskach i tym, jak cieszyć się posiłkami bez nadmiernego obciążenia sumienia. Przygotuj się na pełne inspiracji rozmowy o tym, jak sprawić, by święta były smaczne, radosne i jednocześnie zgodne z Waszymi zdrowotnymi celami.
Jak zorganizować Roślinne Święta, bez przejadania się i marnowania żywności?
To nie koniec! Celem moim działań jest pokazanie Ci, że dieta roślinna jest smaczna i wartościowa. Zatem, w dzisiejszym odcinku omawiam również pomysły na roślinne dania świąteczne! Mam nadzieję, że kilka z nich przypadnie Ci do gustu i zagoszczą na Twoim stole!
Mało inspiracji? Już za moment ukaże się mój ebook!
Zapisz się na listę zainteresowanych ebookiem Świąteczne Przepisy na Paliwo z Roślin i otrzymaj zniżkę na jego zakup! Oferta wazna tylko do 20.12.2023 roku!
Pośpiesz się i rozpieść kubki smakowe –> tutaj możesz się zapisać by otrzymać zniżkę i darmowy przepis z ebooka – ZAPISUJĘ SIĘ
Odcinki powstają w partnerstwie z marką suplementów diety Naturell,
która jest sponsorem podcastu Paliwo z Roślin