Zaloguj się Koszyk (0)

Na wynos: koktajl i tabbouleh z fasolką

14 maja, 2019
co na wynos paliwo z roślin

Tabbouleh

80 g kaszy bulgur
65 g czerwonej papryki
65 g zielonej papryki
65 g żółtej papryki
20 g czerwonej fasoli
40 g zielonego groszku konserwowego
1/2 pęczka zielonej pietruszku
2 łyżki oliwy z oliwek
sól, pieprz do smaku

koktajl

150 g truskawek,
100 g banana,
2 łyżki sezamu,
1 szklanka mleka ryżowego 

Tym razem we wtorkowym cyklu NA WYNOS będzie banalnie prosto i szybko (w sumie jak zawsze)

Wystarczy ugotować kaszę, dodać pokrojone warzywa, wykorzystać strączki ze słoika, dodać oliwę i doprawić.

A koktajl? Wrzuć wszystko do kielicha blendera i zmiksuj, voila! Gotowe 🙂

 

NA WYNOS

 

dania na wynos bodyidea





Dodaj komentarz

  • KILKA SŁÓW O MNIE
  • Hej! Tu Sylwia, tworzę dla Ciebie treści, które pomogą Ci poprawić zdrowie. Uwielbiam gotować i czerpać paliwo z roślin. Mój blog powstał z myślą o osobach aktywnych i sportowcach, którzy chcą usprawnić regenerację, osiągać lepsze wyniki sportowe i jeść smacznie. Rozgość się i czerp z tego miejsca pełnymi garściami.


  • ZATANKUJ PALIWO Z ROŚLIN
  • SPRAWDŹ INNE przePISY
  • SPRAWDŹ INNE WPISY