Menu

Masło orzechowe Ruda Kita – co kryje w słoiczku wiewiórka?

17 marca 2022
Masło orzechowe Ruda Kita - co kryje w słoiczku wiewiórka?

#71 Ruda Kita czyli orzechowe Paliwo z Roślin

Lubisz masło orzechowe? Na pewno! A znasz Rudą Kitę? To malutka, domowa manufaktura masła orzechowego, które czaruje smakiem, zapachem i jakością składników. Jako wielbicielka masła orzechowego zapragnęłam nagrać odcinek o prawdziwym orzechowym comfort food 🙂

Jak powstaje masło z orzechów?

Nie znam osoby, która nie rozkoszowałaby się smakiem masła orzechowego. Gdyby nie jego kaloryczność, to zapewne masło z orzechów byłoby jedzone do wszystkich posiłków i każdego dnia, jak pomidory 🙂

Ruda Kita – to marka, która zachwyciła mnie nie tylko swoją nazwą, ale również etykietami na słoikach, bezbłędnym składem i niesamowitym smakiem.

Ruda Kita – smak, jakość i natura

Paweł Forlicz, współwłaściciel marki Ruda Kita opowiada w niesamowicie smakowity sposób o maśle orzechowym. Po wymianie kilku zdań wiedziałam, że ten podcast będzie orzechowo przesmaczny! Paweł to prawdziwy wielbiciel dobrego jedzenia, orzechów, wysokiej jakości składników i rozpieszczania kubków smakowych swoich klientów. Z podcastu z Rudą Kitą dowiesz się o:

  • jak powstaje masło orzechowe?
  • do czego możesz wykorzystać masło orzechowe?
  • ile czasu zajmuje stworzenie dobrej jakości masła orzechowego?
  • w jaki sposób łączyć smaki, aby odpowiadały gustom konsumentów?
  • jak tworzenie masła orzechowego wpływa na całokształt diety właścicieli Rudej Kity
 
 
 

-> Wesprzyj proszę mój podcast i zostań moim patronem / patronką na patronite <-

patronite sylwia maksym

Udostępnij

Zobacz także

Newsletter

Zapisz się do newslettera i odbierz darmowy jadłospis fleksitariański na 2000 kcal

Unikatowe kody promocyjne, darmowe diety i ebooki oraz najważniejsze informacje dotyczące diety roślinnej i sportowej w pigułce - to wszystko otrzymasz zapisując się na mój newsletter!

Zgoda(wymagane)