Masło orzechowe Ruda Kita – co kryje w słoiczku wiewiórka?
#71 Ruda Kita czyli orzechowe Paliwo z Roślin
Lubisz masło orzechowe? Na pewno! A znasz Rudą Kitę? To malutka, domowa manufaktura masła orzechowego, które czaruje smakiem, zapachem i jakością składników. Jako wielbicielka masła orzechowego zapragnęłam nagrać odcinek o prawdziwym orzechowym comfort food 🙂
Jak powstaje masło z orzechów?
Nie znam osoby, która nie rozkoszowałaby się smakiem masła orzechowego. Gdyby nie jego kaloryczność, to zapewne masło z orzechów byłoby jedzone do wszystkich posiłków i każdego dnia, jak pomidory 🙂
Ruda Kita – to marka, która zachwyciła mnie nie tylko swoją nazwą, ale również etykietami na słoikach, bezbłędnym składem i niesamowitym smakiem.
Ruda Kita – smak, jakość i natura
Paweł Forlicz, współwłaściciel marki Ruda Kita opowiada w niesamowicie smakowity sposób o maśle orzechowym. Po wymianie kilku zdań wiedziałam, że ten podcast będzie orzechowo przesmaczny! Paweł to prawdziwy wielbiciel dobrego jedzenia, orzechów, wysokiej jakości składników i rozpieszczania kubków smakowych swoich klientów. Z podcastu z Rudą Kitą dowiesz się o:
- jak powstaje masło orzechowe?
- do czego możesz wykorzystać masło orzechowe?
- ile czasu zajmuje stworzenie dobrej jakości masła orzechowego?
- w jaki sposób łączyć smaki, aby odpowiadały gustom konsumentów?
- jak tworzenie masła orzechowego wpływa na całokształt diety właścicieli Rudej Kity
-> Wesprzyj proszę mój podcast i zostań moim patronem / patronką na patronite <-